Om Enlantern

Hem / Om oss

Fokus på upplevelsebaserat lärande

Enlantern är ett Sverigebaserat företag, med fokus på upplevelsebaserat lärande. Vi använder ett roligt, effektivt och interaktivt tillvägagångssätt för att hjälpa deltagarna att lära sig snabbare och effektivare, och bygga högpresterande, engagerade team på både kort och lång sikt.

Grundaren, och facilitatorn Noha Mousbah bygger på sin långa erfarenhet inom ledarskap, rådgivning och facilitering.

“Under mina år som anställd på olika företag och statliga organisationer, insåg jag att många har den teoretiska kunskap de behöver för att lyckas i sin karriär men saknar den praktiska erfarenheten.”

På Enlantern vänder vi på det traditionella tillvägagångsättet för affärsutbildningar och event. Våra workshops är interaktiva och fokus ligger på att låta deltagarna göra praktiska övningar och sedan reflektera över sina erfarenheter och hur dessa kan tillämpas utanför workshopen.

Noha har lång erfarenhet från att ha jobbat på den kommersiella sektionen på svenska ambassaden (Sveriges Exportråd/Business Sweden), och har lett multinationella team över hela världen för att hjälpa svenska företag att internationalisera sig samt stärka de kommersiella banden mellan Sverige och andra länder.

Hon har också arbetat inom nyckelkunds-försäljning på det danska fraktbolaget Maersk Line, först med Tetra Laval som kund och senare med IKEA.

Noha har varit en fast ensemble-medlem på Nordens äldsta och största improvisationsteater, Stockholms Improvisationsteater där hon även undervisade och coachade både privatpersoner och företagsteam.

Hon har också varit lärare vid Stockholms universitet, där hon undervisade tredjeårsstudenter, som studerade till kandidatexamen i danspedagogik.

Enlanterns kunder

Kontakta oss!

Hör av dig så tittar vi på hur vi kan hjälpa just ditt team!