Referenser

Hem / Referenser

En av de mest inspirerande och insiktsfulla workshops jag har deltagit i. Tack Noha för att du öppnade våra sinnen för insikter med rörelse och andra roliga övningar. Underbart sätt att workshoppa kring viktiga ämnen, i rörelse, en annan vinkel, för djupare och nya insikter. Så värdefullt.

Astrid Jarlskog

Öresundskraft AB

Workshopen “Att humanisera det digitala rummet” var exceptionell, något verkligen utöver det vanliga. Så snabbt sätt att connecta med andra människor. Noha är utomordentligt duktig på det.

Mira Vartiainen

Boråstapeter AB

Övningarna var väl genomtänkta och passade vår grupp otroligt bra, och uppbyggnaden av tillfällena gjorde att tiden flög! Du har en inlyssnande och energifylld framtoning, en lugnande och trygg effekt på de som känner sig stressade eller nervösa, och du upplevs som väldigt öppen, mottaglig och hjärtlig som person och pedagog. Jag tar framförallt med mig att våga vara spontan och fira/hylla mina misstag – inte bara under workshoppen utan i livet överhuvudtaget. TACK igen för dessa veckor!

Johanna Hillbom

Stockholms universitet

Tack så mycket för denna fantastiska teambuilding! Jag är förvånad över hur lätt teamet öppnade upp sig. Den här teambuildingen kommer vi minnas länge till! Stort tack!

Eduardo de los Santos

Spotify

Workshopen var kanon! Oväntat kul och samtidigt värdeskapande trots svårnavigerat ämne. Det var ämnen som vanligtvis inte resulterar i något vettigt men denna gång tycker jag att vi fick en hel del konkret med oss. Att det samtidigt var en hel del roliga övningar gjorde ju det hela till en trivsam affär. För min egen del tror jag att jag uppskattade övningarna och tyckte de var roliga mycket på grund av de var utformade som problem vi skulle lösa tillsammans i gruppen. Vi fick aha-upplevelser och konkreta puckar med oss från ett ämne som sällan levererar.

Johannes Mueller

Öresundskraft AB

Fenomenalt genomfört och inspirerande. Gillar verkligen din autentiska, avspända och självklara approach till att ge oss nya insikter och verktyg.

Niklas Strandqvist

Lexicon

Tack igen för en grym workshop. Verkligen inspirerande, roligt och lärorik. Du fick verkligen igång alla och spred fantastisk energi.

Sandra Jönsson

Wellbefy

Jag valde denna workshop i hopp om att det skulle föra vårt team närmare varandra och resultatet överträffade mina förväntningar. Noha är en så varm och stöttande utbildare och facilitator. Vi tränade på att brainstorma utan att begränsa oss själva, på att känna oss trygga med att misslyckas och att samarbeta samtidigt som vi hyllade våra individuella skillnader i teamet. Om ditt team har problem med kommunikationen och behöver hjälp för att komma närmare varandra rekommenderar jag starkt denna typ av utbildning.

Emily Freeland

Oskar Klein Centre

En workshop  fylld  av skratt, aha-upplevelser och övningar där alla kände sig trygga nog att tänja på bekvämlighetsgränserna. En lärorik och kul förmiddag som vi lämnade med nya insikter och verktyg att arbeta vidare med.

Lisa Holmberg

Öresundskraft

Vi pratar mycket om hur vi ska prata och bete oss mellanmänskligt för att bejaka olikheter och uppnå en tillåtande och kreativ organisation. Med Enlantern fick vi möjlighet att uttrycka det inte bara i ord.

Kinn Danielsson

Ordstark AB

Vi misslyckades glatt och upprepat, för att lämna med nya insikter och en massa energi. Jag rekommenderar varmt Noha och denna workshop för alla som vill skapa gemenskap och sträva efter bättre slutresultat.

Maria Gustafsson

Jato

Jag njöt verkligen av denna workshop. Utbildarens värme och energi sipprade in i rummet och den lugnande närvaron gjorde att vi kunde bli av med alla hämningar och verkligen komma nära varandra på en djupare nivå. Det var en fantastisk workshop.

Kiva Murphy

No Guilty Bones

Noha är en så närvarande och engagerande utbildare. Hon bar gruppens energi i sin hand med sådant självförtroende och omsorg, följde varje individ och förmedlade sin passion och vision på vägen. Efter en dag med Noha var varje deltagare lugn, stöttande och redo att ge sitt bästa.

Ella Galt

BIG SI

Kan varmt rekommendera denna workshop som tar alla andra liknande till en helt ny nivå! För den som vill utforska lekfullt det som ofta är svårt, utan värdering men med öppenhet och tillit till varandra och process.

Lillemor Högström

Öresundskraft AB

Att delta i Nohas workshops är både kul och utvecklande! Rekommenderas!

André Rehnström

Öresundskraft

Noha är en väldigt skicklig facilitator och utbildare som vet hur man får ut det bästa av människor på ett tryggt men ändå tillräckligt utmanande sätt. Hon visar på mycket kunskap och trovärdighet samtidigt som hon är varm, vänlig och ödmjuk. Hennes lugna sätt hjälper till att skapa en känsla av förtroende och tillit bland deltagarna för att möjliggöra exceptionellt samarbete och fantastiska resultat. Jag tyckte väldigt mycket om workshopen jag tog med henne och skulle rekommendera Noha utan tvekan.

Julie Flower

The Specialist Generalist

Enlantern ledde en Zoom-workshop för min organisation för att få vårt team att komma närmare varandra på ett tryggt sätt och samtidigt ge våra nya medarbetare en chans att träffa sina kollegor. Vi har alla arbetat hemifrån i flera månader och känner oss ganska isolerade. Enlantern gjorde två timmar på Zoom till något roligt och meningsfullt! Jag rekommenderar helhjärtat Enlantern till alla team som behöver hjälp med att föra medarbetare närmare varandra när de jobbar på distans.

Emily Freeland

Oskar Klein Centre

Jag gillade verkligen denna workshop. Utbildaren hade ett lugn som gjorde att deltagarna kunde slappna av. Hon visste exakt hur hon skulle få ut det hon ville av deltagarna på ett roligt och till synes enkelt sätt. I slutet av vår workshop kände vi oss riktigt connectade och hade lärt oss mycket.

Simone Ellul

The European Union

Enlanterns kunder

Kontakta oss!

Hör av dig så tittar vi på hur vi kan hjälpa till med just er teamutveckling!